Seleccionar página

CONEIX-NOS

una mica més

LA NOSTRA HISTÒRIA

MÉS DE 50 ANYS AL VOSTRE COSTAT!

Benvinguts a la nostra farmàcia amb més de 50 anys d’experiència!

Des de la nostra inauguració, hem servit la nostra comunitat amb passió i dedicació. La nostra història està marcada per la missió de proporcionar atenció farmacèutica de qualitat i consells personalitzats als nostres clients. Al llarg dels anys, hem crescut i ens hem adaptat als canvis de la indústria farmacèutica, però sempre mantenint els nostres valors fonamentals.

Avui en dia, continuem compromesos a oferir serveis farmacèutics innovadors i solucions de salut que milloren la vida dels nostres clients. Agraïm la vostra confiança durant aquests anys i esperem seguir servint-vos durant molts més.

Benvinguts a la família de la nostra farmàcia!

 

farmacia
equip farmàcia

EL NOSTRE EQUIP

Ens vols conèixer una mica més? Continua llegint!

L’equip tècnic i humà de què disposem ens permet afrontar amb èxit les exigències de qualitat presents i futures. Treballem en equip per donar una àmplia cobertura a les necessitats dels nostres clients.

El nostre equip és la clau del nostre èxit. Format per professionals farmacèutics amb anys d’experiència i un compromís molt fort amb la salut i el benestar dels nostres clients, estem aquí per oferir-te un servei excepcional.

La nostra dedicació es reflecteix en cada interacció, des dels consells farmacèutics personalitzats fins a l’atenció individualitzada en la gestió de la teva medicació. Amb un equip amable, competent i sempre disposat a ajudar, ens esforcem per superar les teves expectatives i ser el teu aliat de salut de confiança.

CONTACTA AMB NOSALTRES, T’ATENDREM ENCANTATS!

Telèfon

973 26 80 16

Ubicació

Gran Passeig de Ronda, 93, 25006 Lleida