Seleccionar página

Avís legal

AVÍS LEGAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11  de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:

Raó social: FRANCISCO JAVIER ROSINACH MONTEGUT (FARMACIA MONTEGUT)

NIF: 43700059J

Adreça: calle Paseo de Ronda, 93 – 25006 – LLEIDA – LLEIDA

Telèfon: 973268016

Email: xrosinach@coflleida.cat

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB

Informar degudament dels productes i/o serveis prestats per l’entitat, de  tots aquells esdeveniments celebrats en relació amb els seus serveis, així com, facilitar el contacte amb aquesta.

El present avís legal (d’ara endavant, l’Avís Legal) regula l’ús del lloc web: www.farmaciarosinachmontegut.com

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre FRANCISCO JAVIER ROSINACH MONTEGUT (FARMACIA MONTEGUT) i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb FRANCISCO JAVIER ROSINACH MONTEGUT o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de FRANCISCO JAVIER ROSINACH MONTEGUT i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de FRANCISCO JAVIER ROSINACH MONTEGUT.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

FRANCISCO JAVIER ROSINACH MONTEGUT (FARMACIA MONTEGUT) es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

FRANCISCO JAVIER ROSINACH MONTEGUT no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per «links» o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de FRANCISCO JAVIER ROSINACH MONTEGUT. La presència de «links» o enllaços en les pàgines web de FRANCISCO JAVIER ROSINACH MONTEGUT (FARMACIA MONTEGUT) té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre aquests.